Advertisement

djur piratskepp

  • Beskrivning
  • Instruktioner
  • Spelinformation
  • Liknande Spel

spel > djur spel > djur piratskepp

Frankie är en trevlig kille som alltid letar efter äventyr. Hans farfar har en vintage båt med gående på sjön när det är lugnt. Eftersom de ofta ta och brorson, fick han en smak för äventyr och mycket mer. Eftersom det är hans födelsedag, tänkte morfar att överraska honom, så han organiserade en expedition till sjöss expedition som han bjöd in Frankie och hans vänner som kan komma tillsammans med sina husdjur. Morfar förde fartyget och en clown, och några pirater. Frankie vänner berättade för dem att komma förklädd som pirater, eftersom han vill ge dem en speciell dag. Partiet kommer att bli en oförglömlig, så du bör inte missa från det. Få ditt eget piratskepp med vilt och ha kul med barnen glada! Ge oss som om du gillade det här spelet!

Guide de pirat båt havslevande djur med hjälp av musen. Samla guld skatter från vattnet och undviker hinder som kan skada båten.

djur piratskepp är en del av djur spel kategori. Spelet sattes May 12th, 2015 och det spelades 969 tider. Vi hoppas att du fick spela djur piratskepp och vi inbjuder dig att spela andra gratis spel från djur spel kategori.